Malzemeler
Hamuru İçin;
Arası İçin ;
Üzerine;
Yapılışı
Tüm hamur malzemelerimizi karıştırarak ele yapışmayan bir hamur yoğuralım streç filme geçirip 2 saat buzdolabında bekletelim. Dinlenen hamurumuzu 3 eşit parçaya bölelim (her birini ayrı ayrı) dikdörtgen bir şekilde açıp fırça yardımı ile üzerine önce tahinin üçte birini sürelim. Sonra şekerin üçte birini her yerine serpelim ve son olarak cevizin de üçte birini atalım. (Ceviz, tahin ve şeker üç hamura paylaştırılacak) Sonra hamurumuzu rulo yapalım üzerine yumurta sarısı sürüp bolca susam serpelim. Küçük küçük keserek tepsiye dizelim (diğer iki hamura da aynı işlemi yapalım) 170 derece fırında hafif kızarana dek pişirelim. Hamuru kesinlikle buzdolabında bekletin aksi halde tezgaha yapışır sorun yaratır. Hamurda şeker ve yumurta yok. Yumurta koymayın. Çok tatlı seviyorsanız hamura 2 silme yemek kaşığı pudra şekeri koyabilirsiniz.